Blodomloppet

blodomloppet

Igår var det dags för oss att delta i Blodomloppet här i Uppsala. Vi blev mycket nöjda framför allt med vädret men också med att få använda våra nya tröjor! Vi kan nog säga att vi alla har rätt så stort idrottsintresse. Allt från att följa idrottsevenmang på TV till att springa marathon. Det där med marathon får stå för vår sjukgymnast Mats. Han är nog den som är mest tävlingsinriktad av oss tror jag och igår var det tävling mot frun som gällde. Misstänker att hon fick höra vem som vann hela kvällen.. Annars picnicade vi och hade trevligt tillsammans. Vi har inte hunnit träffas så mycket, förutom på jobbet och ser fram emot nästa tillfälle!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s