Dieter, kost och hälsa

Vad kul att så många var intresserade av att läsa mitt senaste inlägg om 5:2 dieten! Mat är som bekant ett ämne som vi alla förhåller oss till på ett eller annat sätt, äta bör man annars dör man! Kost och hälsa engagerar så jag tar gärna emot feedback och förslag på vad ni skulle vilja läsa om när det gäller detta men även annat som skulle passa här på bloggen. Vi finns här för dig. Vi vill att bloggen ska utgöra en källa till inspiration, kunskap och ge oss en möjlighet att ”träffa” er läsare så vi kan lära känna varandra lite. Det är ju inte alla av er som vi träffar här på vårdcentralen. Har ni vägarna förbi Bredgränd 18 är ni varmt välkomna att kika in och kanske ta en fika, säg till så visar vi er gärna runt i våra fina lokaler!

Centrum är en liten, personlig vårdcentral som strävar efter att ge er lite extra och inte bara ta hand om er när ni är sjuka. Vi tycker det är jätteviktigt att jobba för att få till en hälsosam livsstil och göra det man kan för att förebygga sjukdom och förbättra livskvaliteten. Må bra helt enkelt. Vi kommer framöver arrangera olika event och happenings inom området hälsa så följ bloggen och gilla oss på Facebook om du inte vill missa något! Låter det bra?

Se nu till att njuta av sensommaren, vi ses!

/Mia, dietist

20130814-153545.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s