Helgens studentevent

mässan

Helgens studentmässa blev riktigt lyckad! Nya och gamla studenter bjöds in av Uppsala kommun att mingla med företag i Uppsala. Det bjöds även på gratis mat och konsert av Movits. Chefen Charlotte och dietist Mia var där och representerade Vårdcentralen Centrum.

Laddade inför anstormningen!

Laddade inför anstormningen!

Det är alltid roligt att komma i kontakt med studenter tycker vi och det kändes riktigt kul att bidra till att särskilt de nyinflyttade kände sig lite extra välkomna till universitetet och stan. Där var många från andra länder och då är det inte alltid så lätt då att veta var man kan ta vägen om man blir sjuk. Vi ser ju också på statistiken att psykisk ohälsa på grund av stress och oro ökar, framför allt bland unga så vi hoppas att kunna hjälpa till att minska den utvecklingen genom att erbjuda stöd av psykolog och kurator.

Det var också kul att träffa och prata lite mer med andra företag som finns här i stan. Där fanns en salig blandning; allt från idrottsföreningar som Storvreta innebandyklubb och det amerikanska fotbollslaget 86ers till vår granne Stadsteatern. En populär monter var Adlibris mittemot oss som erbjöd studentrabatter på kurslitteratur. Våra gratis kondomer var också rätt populära! kondom

Vi vill gärna hjälpa till att ligga steget före och ta hand om sig för att slippa bli sjuk. Vi fanns även med i rabatthäftet och erbjuder 55% studentrabatt på en hälsokontroll. Vi har ett gäng extra häften här hos oss så kom upp om du är student och missade det!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s