Medlemskväll på Actic

”Den som inte avsätter tid för fysisk aktivitet måste förr eller senare avsätta tid för sjukdom”

Edward Stanley (1826-1893)

Vår kropp är gjord för att röra på sig och att vara motion är ett universalrecept mot många av dagens livsstilssjukdomar. Därför vill vi hjälpa till att inspirera, motivera och främja en aktiv livsstil och är mycket glada över att samarbeta med Actic i Uppsala. Det är en naturlig koppling då vi vill hjälpa till att få folk att ta hand om sig innan man blir sjuk. Det borde inte vara konstigare än att man skickar in sin bil på service och besiktning då och då. Jag menar att vi borde ha som rutin att se över vår livsstil och göra en kontroll av vår hälsa regelbundet. Till oss kan du komma om du vill få hjälp med detta för det är inte alltid så lätt att på egen hand bryta vanor och förändra sitt beteende.

Igår var vår distrikssköterska Marie, sjukgymnast Mats och dietist Mia på Actic Centralbadets medlemskväll och gjorde lite tester. Man kunde testa sin lungfunktion samt göra ett styrketest som säger en hel del om styrkan i överkroppen. Det blev en riktigt kul kväll med mycket energi och glada miner! I övrigt kunde man få minimassage av Actics massör och vår andra partner, Intersport var även där och erbjöd finfina rabatter samt möjlighet att vinna crossfit-skor från Reebok. För kläder och skor behövs ju för att kunna träna och i alla fall tycker jag att det även gör lite grann för motivationen. Det är roligt med nya träningskläder och en superbra belöning när man nått sitt mål kan vara att unna sig ett nytt plagg.

actic

Nästa tillfälle vi ses tillsammans är på vårt Öppet hus som vi kommer att ha här hos oss lördag 9/11 mellan 11-14 så välkomna hit då. Då kommer även Resia hit och pratar Medelhavsresor mm. Mer info kommer men vi kan bland annat utlova många kanonerbjudanden och priser så ta med dig familj eller vänner och missa inte det!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s