Fullmatad vecka!

En fullmatad vecka är (nästan) till ända! På Vårdcentralen Centrum har det varit många intryck och nya lärdomar i form av det dagliga utbytet med våra patienter såklart men även lite annat. I onsdags hade vi en mycket lärorik och tänkvärd brandutbildning så nu vet vi exakt vad som ska göras i händelse av att olyckan är framme och brandlarmet går. En billig livförsäkring är brandvarnaren, du har väl kollat att den fungerar? Lite konstigt var det också att dagen innan gick faktiskt larmet på vårt våningsplan vid 8-tiden på morgonen, precis när vi öppnat. Eftersom fastighetsägaren Vasakronan testade alla brandvarnare i huset veckan innan slog det oss en sekund att det kanske var dags för det igen men lika snabbt beslöt vi att agera som i händelse av ett riktigt brandlarm då vi inte hade hört något om fler övningar. Som tur var visade det sig efter inspektion av brandmän att det hela var ett fellarm så ingen fara alltså!

bild-21

Torsdag eftermiddag och fredag förmiddag viktes åt mycket givande personalutvecklingsdagar så nu känner vi varandra ännu bättre och har blivit bättre på kommunikation och kan agera ännu smidigare och effektivare som grupp. Man kan tycka att vi ses och pratar varje dag men just att kunna fokusera på detta kändes välbehövligt och viktigt. Vi gillar verkligen att vara med varandra!

Detta tog lite tid som sagt och vi var tvungna att stänga mottagningen några timmar men vi hoppas kunna kompensera det med att ha Öppet hus i morgon, lördag 9/11. Temat är Medelhavet för att ljusa upp tillvaron för er i den gråaste av månader så varmt välkomna säger vi, hoppas vi ses!

bild-20

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s