Nu har vi även gynekologer på Vårdcentralen Centrum!

Idag var första dagen för gynekologbesök hos oss här på Bredgränd 18. Det har tagit lite tid att få till detta men nu är det äntligen klart och våra specialister Pär och Katarina kommer att finnas här för att kunna ta emot nya som gamla patienter utan remiss. Vi har tidigare konstaterat att det finns ett stort behov av gynekologer i Uppsala. Det är svårt att få tid om man ens blir mottagen som ny patient då det är väldigt fullt hos de som finns. Det visade sig stämma ganska snabbt för efter vi släppt informationen om att vi nu även bedriver specialistvård inom gynekologi ringde telefonerna för fullt och de första tiderna bokades snabbt vilket vi tycker är jättekul såklart.

Vi tycker också att det är jättekul att vi blir fler goa kollegor och hälsar båda varmt välkomna i gänget! Pär som gjort sin första dag här säger sig vara mycket nöjd och glad. Lite god tårta på det så blir det ju perfekt!

gynstart

Här kan du läsa lite mer om Pär och Katarina samt mer om vilka områden de är specialiserade i. Bokningsinformation hittar du här.

Välkomna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s