Lucia och andra mysiga dagar

Idag är det lucia och vi gör det vi kan för att skapa lite julstämning här i Uppsala centrum trots snöbristen. Julmusiken är på i väntrummet, lussebullarna är nybakta och glöggen är varm och doftar ljuvligt. Kom upp och värm dig lite och ta en fika hos oss!

 

Fikat är framdukat!

Fikat är framdukat!

Vi har märkt att många gärna sitter kvar lite extra före eller efter sitt besök, bara för att ta det lite lugnt. Kanske läser man en tidning man tycker om, kikar på TV, småpratar lite med grannen eller tar en varm kaffe. Det gillar vi eftersom det bidrar med ytterligare trivsel här på vårdcentralen som många upplever som varm och mysig. I personalrummet är det också mycket skratt och samling i sofforna runt tända ljus.

julgrupp

lykta

Det är vikigt för oss att både vi som jobbar här och framför allt våra patienter trivs och de flesta av oss är faktiskt ganska pyssliga och gillar när det känns fint och trevligt omkring oss. Allra bäst är nog chefen, Charlotte, som alltid gör det där lilla extra. Det kan vara att plocka med sig blommor, tända ljus, ställa in en god tvål i badrummet, små presenter osv. Det uppskattas och sprider värme!

Nu ser vi fram emot fler mysiga juldagar och förhoppningsvis lite fluffig snö!

ljus

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s