Vi växer så det knakar!

Sedan vi öppnade i februari för drygt 10 månader sen har det gått med en rasande fart. Inte bara tycker vi som jobbar här att det gått fort, vi har även fått en otrolig tillströmning av personer som valt oss som sin vårdcentral, vilket gjort att vi kunnat fortsätta arbeta vidare på det koncept vi tror på och som visat sig vara det folk vill ha.

För oss är det viktigt att kompetensen är hög bland personalen, att det är hög trivselnivå både för oss och självklart även för våra patienter. Att vi ligger mitt i centrala Uppsala i fräscha och mysiga lokaler spelar såklart in men det är de mjuka värdena som är viktigast och det är hur man som patient blir bemött av oss. Vår styrka är vad vi har hört från många av våra patienter är ett personligt och ärligt engagemang. Vi vet hur viktigt det är att bli lyssnad på och ta hand om hela människan, särskilt när man är sjuk. Att vi har en bred kompetens i form av många yrkeskategorier och att vi jobbar så nära varandra innebär också en styrka för att kunna erbjuda den bästa möjliga vården utan att bara ta hand om en del.

Vi vill tacka alla som listat sig hos oss och spridit goda ord om oss vidare!

Det är självklart bara roligt att det gått så fort men nu behöver vi bli flera för att kunna ta hand om alla lika snabbt och bra som tidigare. Därför söker vi nu en kurator, en sjukgymnast och en sjuksköterska. Söker du nytt jobb eller känner du någon som skulle passa hos oss? Läs mer om tjänsterna här och sök snarast, senast 12/1!

Ta chansen att bli en del av vårt härliga gäng som alltid har skrattet nära till hands! Vi törs lova att du kommer få en trevlig arbetsplats med berikande samtal med såväl kollegor som patienter.

20131216-192658.jpg

Jobbannons i UNT

Jobbannons i UNT

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s