1-års jubileum!

startHelt otroligt men nu har det gått ett år sedan Familjedoktorerna öppnade sin tredje vårdcentral i Uppsala. Vårdcentralen Centrum blev det passande namnet då det knappast är möjligt att ligga mer centralt, mittemellan Resecentrum och gågatan. Visst hade vi ganska höga tankar om att det nog skulle gå bra men att vi skulle växa så här fort hade vi inte riktigt vågat hoppas på. Under året har vi haft mycket kul tillsammans och lärt känna både varandra och våra patienter.

Många är de som har hittat hit, hittills är det drygt 4000 personer som har givit oss förtroendet och valt oss som sin vårdcentral och antalet ökar i en jämn och snabb takt. Många listade om sig och följde med våra populära läkare; Svante Svenson, Ingela Westin och Anna-Carin Bring. Det betyder mycket att ha en långsiktig relation till sin husläkare. Vi har även fått många nya patienter.

Under året har vi också utökat vårt utbud och kan nu erbjuda specialistvård i gynekologi. 2 erfarna gynekologer; Katarina och Pär flyttade in hos oss i december och har sedan dess blivit bokade snabbt då det har varit mycket svårt att hitta och få tid hos en gynekolog i Uppsala. Detta ligger i linje med att vi ska kunna erbjuda bred kompetens där man ser till helheten. Som en liten vårdcentral är det möjligt då vi har en tät kontakt mellan de olika yrkesgrupperna för att ge varje individ bästa möjliga vård.

gyn

I takt med fler listade patienter har trycket ökat på vår personal. Vi håller just nu på att rekrytera ytterligare en sjuksköterska, en kurator, en sjukgymnast samt en läkarsekreterare. Våra lokaler har också blivit för små. Renovering och ombyggnad pågår för att vi i mars ska kunna flytta in även på plan 4, våningen under. Bland annat kommer våra sjukgymnaster hålla till där i anknytning till vårt egna gym. Det kommer bli superbra så håll utkik här och på Facebook för att se hur det blir!

plan4

Till sist vill vi bara tacka alla som hittat hit och ett STORT TACK till alla som har pratat gott om oss! Vi ser i vår statistik att de flesta som valt oss har fått rekommendationer av vänner och bekanta vilket vi är otroligt glada över.

För att ni ska kunna lära känna oss lite bättre, kunna kommunicera med oss och få det där lilla extra har vi även under året arbetat med sociala medier som Facebook, Instagram och Twitter. Vi startade också vår egen blogg som du just nu läser, Vardcentralencentrum.com, där man kan ta del av stort och smått inom vård och hälsa. Vi, som experter skriver om kost, kropp, själ, idrott & motion.

Under nästa vecka kommer vi bjuda på lite trevliga och nyttiga tilltugg så varmt välkommen upp till oss och fira på Bredgränd 18!

vantrum

Vi ses!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s