Sjukgymnastiken/fysioterapin växer

Eftersom grunden till en god hälsa ligger i att röra på sig utökar vi nu vår sjukgymnastmottagning vilket känns jättekul då det är ett viktigt steg i vår önskan om att kunna förebygga sjukdom så långt det går.

De flesta av oss har någon gång upplevt begränsningar av något slag som hindrat oss från att röra oss. Kanske en ond rygg, nacke, hälsporre, benbrott osv. Vissa kan vara osäkra på hur man ska motionera eller behöver hjälp att förebygga idrotts- och överbelastningsskador. Listan kan göras oändlig och oavsett vad det är vill vi kunna hjälpa dig med just dina behov.

Vi har anställt fler sjukgymnaster så förutom Sofie kommer du kunna träffa Fredrik, Simon eller Emil. Detta innebär korta väntetider och möjlighet till återbesök när det behövs. Igår var det dags att fotografering, resultatet kommer senare så håll utkik!

Vi kommer få ett superfint och ljust gym anpassat för dina behov här hos oss mitt i Uppsala. Än så länge är det tomt men vi inväntar redskapen så snart kan det användas av er och våra sjukgymnaster! Innan har vi planerat att hinna med en personalaktivitet på de här fina golven, vad det är får du reda på senare om du följer oss här på bloggen.

Här ska det bli gym!

Här ska det bli gym!

Vi kommer snart också erbjuda direktbokning på nätet till våra sjukgymnaster för de som inte vill ringa vårt tidsbokningsnummer, 018-611 14 20. Ingen remiss behövs.

Visst låter det bra?!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s