Boka sjukgymnast direkt på nätet

Vi har märkt att många föredrar att boka själv direkt på nätet, särskilt när man bokar tid hos våra sjukgymnaster där det ofta kan bli så att man bokar flera tider med korta intervaller.

Därför har vi nu börjat med tjänsten Bokadirekt.se där du själv på ett mycket enkelt sätt söker på ”sjukgymnast” ”Uppsala” eller bara på vårdcentralen Centrum helt enkelt.  Du får då upp och kan välja första bästa tid hos någon av våra fyra sjukgymnaster för nybesök eller återbesök. Du kan också välja att boka tid direkt till Simon, Fredrik, Emil eller Sofie. Funkar mycket bra på mobilen också.

bokadirekt.se

bokadirekt.se

Vill du hellre boka som tidigare på vårt tidsbokningsnummer, 018-611 14 20 går det naturligtvis bra även i fortsättningen.

Nu dröjer det inte länge förrän vi har fyllt vårt fina och ljusa gym med massor av bra redskap för att våra sjukgymnaster ska kunna ge så bra behandling som möjligt efter dina behov. Kommer mer info här löpande..

Vårt gym kommer bli superfint!

Något vi också har märkt är att inte alla känner till att man kan boka tid hos sjukgymnast utan remiss från doktor. Det är inte heller alla som vet om allt man kan få hjälp med av en sjukgymnast, eller fysioterapeut som de i framtiden kommer kallas.

Rörelse är grundläggande för en god hälsa och periodvis kan man ha något man behöver hjälp med, kanske en ond nacke eller rygg tex. Många gånger kan man få mer problem under stressiga perioder. En sjukgymnast kan även hjälpa till med idrotts- och belastningsskador samt ge dig förebyggande råd för att kunna må bra och vara rörlig.

Inne på Simons rum

Inne på Simons rum

Det finns massor de kan hjälpa dig med så tveka inte och boka en tid om du vill höra mer och få hjälp att må bättre!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s