Hälsobransch nätverkande på UCC i Uppsala

Att nätverka med andra i hälsobranschen är otroligt trevligt och givande, det finns verkligen många som arbetar och driver fantastiska företag med samma mål i sikte – att kunna hjälpa folk att må så bra som möjligt vilket vi tycker är det bästa man kan jobba med!

Igår var det dags för styrelsegruppen att träffas igen. Den här gången blev vi inbjudna av Susanne Svahn till Uppsala Cancer Clinic (UCC) där man opererar både svenska och utländska patienter med bukhinnecancer med lyckat resultat till följd av en otroligt engagerad och kompetent personal. Fantastiskt intressant att få reda på hur de arbetar och få en rundtur i lokalerna som ligger i Samariterhemmet på Dragarbrunnsgatan i Uppsala inte långt från oss. Här kan du läsa mer om UCC och deras unika behandling som är internationellt framstående i sitt slag.

Tur att det inte är vi som jobbar nattskiftet!

Tur att det inte är vi som jobbar nattskiftet!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s