Träningstrender direkt från kändis PT i Hollywood, LA

 

Tanja Djelevic, personlig tränare

Tanja Djelevic, personlig tränare

Tanja Djelevic är tjejen som flyttade till Los Angeles där hon började med att utbilda sig inom psykologi och träning. Det slutade med att hon blev hett eftertraktad kändis PT i Hollywood och har dessutom producerat ett stort antal egna träningsvideos, böcker mm.
Tanja har bland annat tränat stjärnor som Pink, Matt Dillon, Kate Beckinsale och Uma Thurman för att nämna några. Hon har jobbar med flera stora märken som Reebok, Asics och svenska tidningen Womens Health. Här hemma i Sverige är hon också känd för sin medverkan som tränare i Biggest Loser.
Tanja har lång erfarenhet av och kunskap om träning och välbefinnande.

Vi gillar hennes inställning som trycker på att må bra, hitta glädje och balans i oss själva och följer dig gärna på din blogg, Instagram och Facebook.

train hard, play hard, live loud!

train hard, play hard, live loud!

-Mitt budskap handlar om att må bra och finna sin egen väg, oavsett om du är atletisk eller bara vill leva ett hälsosammare liv. Jag brinner för att försöka visa människor just deras väg och dela med mig av min kunskap och inspiration, säger Tanja.

Kan det finnas någon bättre person som har koll på heta träningstrender i LA, Californien som är hälso och kändismeckat i världen tänkte vi och frågade vad som gäller där nu.

– Angående träninsgtrender i LA, så finns det en del saker som är heta i år. Nu kommer ett antal YOGA trender som inomhus Yoga på surfbrädor (hur galet det än låter), och andra variationer av Yoga i combination med svettig konditions träning etc. Yoga fusions helt enkelt.

LA har också blivit helt bombarderad av olika typer av specialitets spinning klasser. Soul Cycle är en het trend och likaså Fly Wheel som är olika varianter på vanlig spinning. De här klasserna funkar för att de är in and out klasser, det vill säga färdigkoreograferade för att ge dig en bra, svettig och upprymd workout. Lätta nog för att man inte ska känna sig utmattad efteråt men tillräckligt svettiga för att man ska känna att man gjort något.

Sedan är mina favoriter Hyper Wear SandBells (och andra redskap som släggor, rep, tunghammare etc) använda i alla trendiga HIIT klasser (Hight Intensity Interval Training).

Intervallträning har visat sig ha goda hälsofördelar enligt färsk forskning.

Intervallträning har visat sig ha goda hälsofördelar enligt färsk forskning.

Cross Fit är fortfarande starkt men börjar dra med sig mycket skador och börjar pga av detta lugna sig lite, berättar Tanja.

Vi tackar så mycket för den rapporten och vi är några som önskar att man hade möjlighet att få vara med på något av hennes pass i LA, yoga på stranden i solen kanske?

Yoga hetaste trenden i LA

Yoga hetaste trenden i LA

Tills dess får vi nöja oss med att ladda ner hennes träningsprogram som pdf. Förutom ett träningsprogram på 10 veckor får du även med meditation, kostråd och annat. Rekommenderas!

Har du något som hindrar dig från att röra på dig, kanske har du ont någonstans eller vill ha individuellt anpassade råd. I så fall kan du boka tid hos våra sjukgymnaster. Ring 018-611 14 20 eller boka direkt på nätet här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s