Balans och framgång

Har du någon gång (eller kanske flera) tänkt att nu ska jag verkligen satsa allt på det här, nästan så att du tänker att du ska bli en helt ny människa?

Det kan tex vara att bli hälsosam och träna varje dag, bara äta nyttigt och aldrig äta en bulle eller att alltid ha nystädat och undanplockat hemma.

Det är ofta ett bergsäkert recept på att misslyckas då ingen orkar vara ”perfekt” och hålla det uppe till 100 procent.

Tänk 80/20 i stället, gör det till 80 procent och tilllåt dig att de 20 resterande blir lite som de blir. Då är det mycket lättare att hålla i det under en lång tid och talar man om att äta hälsosamt för att gå ner i vikt är det knappast det där onyttiga du äter någon gång då och då som gör att du inte lyckas, snarare tvärtom.

20141020-085722.jpg

Ytterligare ett tydligt exempel på att vi egentligen är sjukt trötta på det perfekta, som ju så ofta visas upp (och som egentligen inte finns, på riktigt) på Facebook, Instagram och för att inte tala om Hemnet och glossiga inredningsmagasin, är Facebookgruppen Familyliving – the true story som börjar få väldigt många gruppmedlemmar. Värd att kika på om du vill slappna av lite..

Vi kommer framöver skriva om hur man sätter bra mål för att lyckas nå dem.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s