Vårdcentralen Centrum Uppsala utökar

Vi tycker det är så himla roligt att fler och fler hittar till oss och vill välja oss som sin vårdcentral. Vi har som ni kanske vet växt rätt fort. En period hade vi kraftig växtvärk och behövde rekrytera och utöka våra lokaler i snabbare takt än förväntat vilket tillfälligt ledde till att det bland annat var svårt att komma fram på telefonen och medförde längre väntetider. Nu har vi kommit i takt och allt är mycket bättre!

Här trivs vi!

Här trivs vi!

Våra gynekologer och sjukgymnaster/fysioterapeuter har sedan en tid tillbaka flyttat ner en våning och håller till nära gymet och konferensrummet. Helt nyrenoverade, fräscha och mysiga lokaler där med.

För några månader sen fick vi klart ett avtalet för bedriva specialistvård inom ögon så nu har även ögonläkare, Tove Kjellberg, flyttat in där.

På husläkarsidan har det också behövts komplettering och vi är så glada över att Olle Englund, specialist i allmänmedicin, börjar hos oss 2 mars 2015! Olle har vikarierat hos oss och kommer närmast från Husläkargruppen här i Uppsala. Redan nu kan du välja honom som din husläkare. Klicka här för att lista dig!

I samband med att Olle kommer till oss öppnar vi återigen vår dagliga drop-in, läs mer om tider mm på vår hemsida.

20150225-211521.jpg

Vi ser ljust på framtiden!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s