Likebomb på Facebook

Säga vad man vill om sociala medier som Facebook men det är faktiskt ofta ett ställe man tittar på om man vill kolla upp ett företag eller liknande, det ger oss en bild av vad det är för ställe och kommentarer av andra som varit där kan ge oss en uppfattning som gör att vi vill välja företaget.

För oss som jobbar i vården är det perfekt att använda oss av tex Facebook, Instagram och blogg för att göra vården lite mindre ”stolpig” och svåråtkomlig. Vi kan dela med oss av tips och råd om hälsa och vård, visa vilka som jobbar här och vad vi gör mm.

Oavsett hur fräscha våra lokaler är, att Familjedoktorernas vårdcentraler ligger centralt i Uppsala, Strängnäs och Eskilstuna, att vi har alla nödvändiga undersökningsapparater osv så är det absolut viktigaste personerna som jobbar här. Hur du blir bemött och omhändertagen som patient, om du känner att vi finns här för dig och lyssnar lyhört. Det är DET som verkligen spelar roll för oss var och en – oavsett om det gäller att boka tid till doktorn eller något annat.

Vårdcentralen Familjedoktorerna i Strängnäs

Vårdcentralen Familjedoktorerna i Strängnäs

Vi är stolta över vår personal på Vårdcentralen Centrum i Uppsala, Vårdcentralen Fristaden i Eskilstuna och Vårdcentralen Familjedoktorerna i Strängnäs. Kul också att ni verkar gilla när vi visar upp oss lite och försöker förmedla en känsla av vilka vi är på Facebook. Det visar det senaste inlägget där Ellinor, Sofie och Jenny, 3 av våra sjuksköterskor på Vårdcentralen Familjedoktorerna i Strängnäs, poserar på innergården på Internationella sjuksköterskedagen. Vilken likebomb det blev!

IMG_6223

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s