Utmattningssyndrom

Vi kan inte låta bli att länka till detta inlägg av Zandra Hedlund där hon beskriver känslan av att bli sönderstressad och sjuk samt hennes lärdomar av detta, allt för att hjälpa andra att se tecknen i tid och för att kunna förhindra sjukdom. För det är inte alltid man känner igen symptomen innan det är för sent och det tar då väsentligt mycket längre tid att komma tillbaka till sitt forna jag. Att gå in i väggen, bli utbränd och utmattningsdepression är några ord för detta, här kan du läsa mer om det vi i vården kallar utmattningssyndrom.

Vad är egentligen viktigt?

Vad är egentligen viktigt?

Ta hand om dig. Börja idag. Livet ska vara kul och härligt! Visst, helt normalt att inte vara på topp jämt men det ska inte bara handla om krav och prestation där du själv kommer i sista rummet och inte tar dig tid till återhämtning. Hitta verktyg att hantera din omgivning, vi kan hjälpa dig om du vill.

Det finns så mycket vackert i livet

Det finns så mycket vackert i livet

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s