Om oss

Här på bloggen vill vi förmedla vi stort och smått inom området vård och hälsa och förhoppningsvis kunna stilla den vetgirige samt inspirera till en hälsosam livsstil. Ibland är det mycket viktiga inlägg, ibland mindre.

Idag kan det vara svårt att sålla bland all information på nätet, där finns mycket bra men också många mindre pålitliga råd. Den vetenskap som finns kräver ofta att man måste vara ganska insatt i ämnet för att kunna ta till sig den. Vi tycker att det finns för få bloggar som erbjuder vetenskapligt baserad information på ett lättillgängligt sätt så därför startade vi den här bloggen om kropp, själ, kost, motion och idrott.

Här kan du ta del av vår expertis i form av specialistläkare i allmänmedicin, specialistsjuksköterskor, psykolog, kurator, gynekologer, ögonläkare, ögonkirurg, dietist och sjukgymnaster. Vi arbetar alla på en vårdcentral mitt i centrala Uppsala på Bredgränd 18. Vill du veta mer om oss kan du gå in på Familjedoktorerna.se/centrum. Centrumkliniken finns också på Facebook, Instagram och Twitter. Kika gärna in på fliken Lediga jobb om du är intresserad.

Vi är en liten, personlig vårdcentral som finns för att ta hand om dig så vi ser bloggen som ett redskap för er att få möjlighet att lära känna oss lite bättre samt kunna påverka vad ni vill kunna läsa om så hör av er och kommentera gärna! Vi granskar alla kommentarer för att se till att innehållet på denna sida inte kan upplevas kränkande på något sätt och är i enlighet med goda värderingar och lagar. För annonserna nederst på varje sida tar vi inget som helst ansvar för då de är en del av WordPress. Mia Grönvik står för de flesta fotona.

Hoppas vi ses i Uppsala på Bredgränd 18 eller här på bloggen!

/Alla vi på Centrumkliniken i Uppsala

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s